Klant specifieke toepassingen eDNA

klantonderzoekeDNA technologie biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden, waarvan in het aquatisch onderzoek tot nu toe slechts een fractie wordt benut. Sylphium molecular ecology is op zoek naar nieuwe onderzoeksterreinen waar eDNA technieken eveneens toegepast kunnen worden. Oplossingen aandragen voor specifieke vragen van klanten doen we dan ook graag. De onderzoeksvragen die we beantwoorden zijn van biologische aard en komen uit verschillende interesse gebieden. De onderzoeksvragen hoeven niet beperkt te blijven tot oppervlaktewateren, maar kunnen ook betrekking hebben marine ecologie/biologie of  zelfs gesloten watersystemen (irrigatiesystemen, aquaria,  viskwekerijen, etc). Gedacht kan worden aan detectie van, waterzoogdieren, insecten, protozoa, watervogels en pathogenen (plant, mens en dier). In veel gevallen kan onze technologie een oplossing bieden op het gebied van detectie.

Heeft u een vraag met betrekking tot detectie van één of meerdere organismen in een waterig milieu, neem dan contact met ons op dan kunnen wij kijken of er een oplossing gevonden kan worden voor uw probleem/vraagstelling. Wij staan open voor nieuwe en uitdagende onderzoeksvraagstellingen.