eDNA analyses laten uitvoeren

eDNA analyses laten uitvoeren

De eDNA analyses laten uitvoeren door Sylphium molecular ecology op water, grond en feces monsters. De bemonstering en rapportage worden zelf uitgevoerd.

Read More

eDNA analyses zelf uitvoeren

eDNA analyses zelf uitvoeren

Alles in eigen beheer uitvoeren, inclusief analyses op eigen lab. Sylphium molecular ecology kan helpen met het opzetten van een eigen DNA lab en het opleiden van personeel.

Read More

Consultancy

Consultancy

Kennis en mogelijkheden binnen het ecologisch onderzoek groeien hard. Sylphium heeft direct toegang tot de nieuwste ontwikkelingen en technieken op dit gebied.

Read More

Sylphium molecular ecology is een in 2012 gestart biotechnologie bedrijf dat gespecialiseerd in moleculaire technieken ter ondersteuning van ecologisch onderzoek. Naast het aanbieden van diverse analyse diensten, biedt Sylphium molecular ecology ook een breed scala aan analyse kits aan. Deze kits kunnen door (water)laboratoria ingezet worden om in eigen beheer DNA analyses uitvoeren.

Sylphium heeft directe toegang tot de nieuwste ontwikkelingen en technieken en bezit hierdoor veel specifieke kennis op het terrein van zowel ecologie, moleculaire biologie en bioinformatica. Deze kennis wordt door Sylphium molecular ecology ingezet voor het geven van advies op het gebied van moleculaire technieken ten bate van het ecologisch onderzoek.


Gefinancierde onderzoeksprojecten:

EU_Flag

snn_logo (1)